Bun venit pe website-ul nostru, denumit in continuare ANCHE Studio, acesta este detinut si administrat de societatea comerciala CREATIVE INNOVATION LAB. SRL, persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, Soseaua Pantelimon, nr. 255, cam. 2, bloc 43, scara F, etaj 4, ap. 216, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6871/2015, cod fiscal 34620902, COD IBAN RO95BREL0002002026720100 deschis la LIBRA BANK, Sucursala Baneasa, E-mail: hello@anchestudio.ro, telefon 0744536527, e-mail societate comercială creativeinnovatio.ro@gmail.com .

Studierea, vizualizarea, citirea descrierii produselor si implicit efectuarea comenzii, echivaleaza cu intelegerea, citirea si acceptarea termenilor si conditiilor prezentului contract de catre CLIENT/ CUMPARATOR precum si a drepturilor legale ce-i revin conform naturii produselor și anume: Modalitate de retur, Condiții de livrare, Garanția produselor precum si Politica de confidențialitate.

CREATIVE INNOVATION LAB. SRL își rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului contract/acord, fara notificarea in prealabil a Clientilor.

 1. DEFINIȚII ȘI TERMENI CONTRACTUALI

ANCHE Studio – este denumirea comerciala avuta pentru website-ul www.anchestudio.ro de către firma CREATIVE INNOVATION LAB. SRL, cu sediul adresa in Soseaua Pantelimon, nr. 255, cam. 2, bloc 43, scara F, etaj 4, ap. 216, sector 2, București, telefon contact 0744536527, inregistrata la Registrul Comertului cu  nr. J40/6871/2015, cod fiscal 34620902, COD IBAN RO95BREL0002002026720100 deschis la LIBRA BANK, Sucursala Baneasa, punct de lucru în Strada Zborului, nr. 11, Otopeni, Ilfov. CP 07500.

Vanzator – CREATIVE INNOVATION LAB. SRL, cu sediul adresa in Soseaua Pantelimon, nr. 255, cam. 2, bloc 43, scara F, etaj 4, ap. 216, sector 2, București, telefon contact 0744536527, inregistrata la Registrul Comertului cu  nr. J40/6871/2015, cod fiscal 34620902, COD IBAN RO95BREL0002002026720100 deschis la LIBRA BANK, Sucursala Baneasa, punct de lucru în Strada Zborului, nr. 11, Otopeni, Ilfov. CP 07500.

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica (care isi face/ sau nu, cont în cadrul website-ului nostru) și care efectueaza o comanda prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre ANCHE Studio dar nelimitându-se la mijloace electronice, telefonice, ridicare de la punctul de lucru,etc.

Website – domeniul www.anchestudio.ro si subdomeniile acestuia.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata în cadrul website-ului sau care viziteaza site-ul si a luat la cunostinta clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii de utilizare.

Username – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator si-l poate seta in momentul in care devine membru ANCHE Studio, denumit si “Nume Utilizator”, este setat automat in momentul efectuarii comenzii și există posibilitatea modificării ulterioare a acestuia.

Cont – sectiunea „Contul meu” din cadrul website-ului formată dintr-o adresa de e-mail (sau username) si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii (se poate transmite comanda si fără cont) si contine informatii cum ar fi adresa de livrare si comenzile efectuate.

Comandă – un document electronic, o cerere, o intentie, ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin intermediul căruia Clientul isi exprima intentia de a achizitiona bunuri sau servicii de pe website prin efectuarea (in avans, la momentul primirii sau prin transfer bancar) platii acestora (prinintermediul modalitatilor agreate de  ANCHE Studio în calitate de vânzător si disponibile in cadrul sectiunii de Modalitati de plata) si Vanzatorul le transmite cumparatorului.

Curier – persoana de drept public sau privat care desfasoara actvitati de curierat conform legii.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu disponibil în cadrul website-ului nostru spre a fi cumpărat de un potențial client/cumpărător.

Specificatii – toate descrierile si specificatiile/ informatiile Produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate in prezentarea acestora pe pagina produsului. Fără a se limita la: descrieri, specificații, fotografii, materiale video, etc.;

Contract – reprezinta acordul incheiat la distanta intre ANCHE Studio în calitate de vânzător (deținător al website-ului www.anchestudio.ro ) si Cumparator/Client, fara prezenta fizica simultana a acestora. Acesta reprezentând voința dintre părți.

Campanie – o perioada limitata de timp, stabilita de vanzator (ANCHE STUDIO) pentru un numar de bunuri si produse limitate sau nu, expuse in scop comercial.

Continut – toate informatiile, datele, descrierile prezentate pe site sau continutul e-mail-urilor trimise de catre Cumparatori catre Vanzator, orice informatii comunicate prin orice mijloc de catre Vanzator sau Cumparator. Fără a se limita la: descrieri, specificații, fotografii, materiale video, postări instagram, postări blog, reviews, etc.;

Comentariu – o evaluare scrisa de catre cumparator (numita și „review”) in baza unei comenzi efectuate pe site (sau nu) referitoare la calitatea si părerile personale despre produse sau servicii. Comentariile pot fi verificate (cele cu comanda in cadrul website-ului) sau comentarii neverificate (ce nu dețin comanda efectuata oficial pe website-ul nostru dar susțin ca au primit produsele sau au intrat in contact cu acestea.)

Document – prezentele Termene si Conditii.

Informare comerciala sau Newsletter –mijloc de informare respectiv, posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor, campaniilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada. Informarea comerciala poate fi de mai multe tipuri: de bun venit, informativa, săptămânala sau lunara.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1.Prin efectuarea unei comenzi, Clientul ANCHE Studio isi explima acordul cu forma de comunicare agreata de catre Vanzator, respectiv (telefonic sau prin intermediul e-mail-ului). Această formă de comunicare este necesara pentru confirmarea comenzii si procesarea acesteia. In cazul unui dezacord privind una dintre aceste doua mijloace de comunicare duce la imposibilitatea procesării comenzii, respectiv la livrarea acesteia.

2.2 Notificarea primita de către client la efectuarea Comenzii este pur informativa, ce confirmă înregistrarea comenzii efectuate pentru luarea la cunoștință si nu reprezinta acceptarea acesteia pana in momentul in care primiti notificarea de finalizare a comenzii si confirmarea livrării acesteia. Comenzile pot fi confirmate prin intermediul telefonului sau nu, în funcție de produsele care se afla in comanda, în funcție de cantitatea acestora, în funcție de stocul disponibil pentru fiecare produs, în funcție de istoricul clientului ce a comandat sau în funcție de perioada în care ați plasat comanda. Contractul se considera incheiat in momentul in care Cumparatorul primeste de la Vanzator notificarea finala privind expeditia produsului.

2.3. Ne rezervam dreptul de a nu livra comenzi si cantitati mari si ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si a serviciilor. In acest caz, pe adresa de e-mail furnizata la efectuarea comenzii sau telefonic, va vom furniza acest lucru și dacă se constată necesar se solicită un avans pentru comandă în funcție de natura ei.

2.4 Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela, in functie de comenzile efectuate si onorate, implicit de comportametul clientului. Clienții ce implementează constant comenzi false sunt marcați ca spam, deci comenzile direct anulate. În cazul în care se constată că ați implementat sau ne-ați înscris website-ul într-un motor de verificare și analiză, tip robot cu privire la implementarea de comenzi și analiza prețurilor, IP-ul o să fie blocat și utilizatorul marcat ca spam cu marcarea ca utilizator pe lista neagra ce pe viitor în mod automat i se vor anula comenzile.

3. COMENZILE ONLINE EFECTUATE PE ANCHE Studio
3.1. Comenzile in cadrul site-ului www.anchestudio.ro, se pot efectua atat telefonic cat si prin intermediul e-mail-ului. Adresele, numerele telefonice de contact sunt mentionate in cadrul rubricii “Contact”. Programul de lucru este cel disponibil în cadrul rubricii CONTACT, vă rugăm să acordați atenție notificărilor ce vor fi afișate cu privire la modificarea acestuia în funcție de perioadele reduceri, sărbători legale, zile aglomerate, concedii de odihnă, vreme severă, evenimente sau în caz de forță majoră.

3.2 Fotografiile produselor sunt cu caracter informativ si contin strict produsele descrise de catre ANCHE Studio in specificatii si descriere, alte accesorii care nu sunt specificate dar exista in poze sunt cu caracter informativ si nu sunt incluse in pachetele comandate.

3.3 Tarifele produselor sau serviciilor prezentate pe site-ul www.anchestudio.ro sunt exprimate in lei (RON si nu includ T.V.A).

3.4 Informatiile si descrierile produselor sau serviciilor disponibile pe site (imagini, specificatii, prezentari, videoclipur, produse) sunt efectuate de catre personalul CREATIVE INNOVATION LAB. SRL sau sunt puse la dispozitie de catre furnizori. Asadar, acestea nu reprezinta o obligatie contractuala din partea noastra, avand titlu de prezentare si informare. Acestea se pot modifica in orice moment ca urmare a unor neintelegeri, erori, cereri legale sau alte probleme tehnice.

3.5 Nu garantam disponibilitatea stocului tuturor produselor. Toate produsele sunt in limita stocului disponibil sau sunt realizate pe comanda. Unele produse au in stoc o singura bucata astfel, comanda trebuie achitata in avans. Unele comenzi se vor afla in situatia in care nu pot fi onorate din considerente diverse prezentate mai sus. In aceasta situatie, Clientul va fi notificat imediat de catre Vanzator pentru a-i informa acest lucru prin modalitățile agreate de comunicare in momentul efectuării comenzii.

3.6. Clientul/Cumparatorul efectueaza comanda prin intermediul website-ului sau prin intermediul modalitatilor prezentate la art. 3.1., acesta declara ca datele furnizate pentru onorarea, procesarea, confirmarea si livrarea comenzii sunt adevarate, corecte si complete. Nu răspundem pentru omisiuni sau adrese incorecte furnizate de către client. Nu răspundem pentru modificări ulterioare, redirecționări, amânări sau adrese încurcate (adresă de facturare în loc de livrare și invers). Nu răspundem pentru livrările nereușite sau întârziate din cauza omisiunilor sau neglijenței clientului/cumpărătorului.

3.7. O dată cu finalizarea comenzii, Clientul/ Cumpărătorul este de acord ca Vanzatorul/ANCHE Studio sa il contacteze, prin mijloacele puse la dispozitie in cadrul art. 3.1., in vederea confirmarii comenzii (daca este cazul) sau in vederea rezolvarii oricaror probleme aparute in derularea acestui contract.

3.8. Cumparatorul poate modifica datele de livrare ale produselor /serviciilor in maximum 3 ore de la efectuarea comenzii prin contactarea in prealabil a Vanzatorului, dupa acest interval comanda se proceseaza automat (daca nu este confirmata comanda este lăsată în așteptare până când este confirmată telefonic de către client, o comandă dacă nu este confirmată telefonic nu o să fie transmisă către livrare, se va încerca încă 4 zile contactarea clientului după care este automat anulată) si este trimisa catre curier.

3.9. Caracteristici și dimensiuni ale produselor comercializate se află pe pagina fiecărui produs în parte. În cazul in care in urma consultarii acestui tabel aveti si alte informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

3.10. Intregistrarea pe site-ul ANCHE Studio nu este obligatorie deoarece aveti posibilitatea de a efectua comanda si fara inregistrare, insa statutul de membru va poate oferi o multitudine de beneficii, cum ar fi: veti putea afla primii de reducerile si campaniile derulate pe site prin intermediul mesajelor comerciale transmise, veti putea beneficia de informari e-mail/SMS privind lichidarile de stoc, reduceri sezoniere de preturi,produse editie limitata, produse gratuite (cadou), transport gratuit, precum si de alte beneficii in functie de campaniile afarente campaniilor de marketing derulate.

3.11. După ce o comandă a fost finalizată și livrată cu succes, utilizatorii pot efectua Review-uri (comentarii) pentru produsele achizitionate. Acestia pot efectua referire la utilitatea produsului si la concordanta acestuia. Ei pot oferi comentarii atat pozitive cat si negative, cu conditiie sa respecte regulile unei exprimari coerente, sa utilizeze un limbaj corespunzator, sa nu aduca injurii altor membrii sau firmei noastre si sa nu isi dezvaluie in cadrul acestei rubric datele personale. Comentariile vor fi marcate drept verificate (cei care au comenzi in cadrul website-ului nostru) sau comentarii neverificate (cei care nu au comenzi directe pe website-ul nostru).

3.12. Ne rezervăm dreptul de a modifica comentariul Clientului daca acesta nu este in concordanta cu prezentul act.

3.13. Cumparatorul/ Clientul prin publicarea comentariului isi da acordul ca Vanzatorul sa utilizeze, reproduca, adapteze, traduca sau sa distribuie continutul comentarului pe durata nedererminata si nellimitata ca teritoriu.

3.14. In cazul in care Clientul nu respecta Termenii si Conditiile, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a-i bloca accesul si de a suspenda posibilitatea de a adauga comentarii si/sau comenzi.

 1. 4. DESPRE PLĂȚI, FACTURI ȘI MODALITĂȚI DE PLATĂ

4.1. In urma efectuarii unei comenzi pe site-ul www.anchestudio.ro, se va emite factura fiscala cu datele furnizate de catre client in cadrul rubricii „Date client”. In cazul în care nu se dorește altă modalitate de facturare, toate facturile vor fi efectuate pe datele transmise în comandă. Facturile pot fi emise atât pe persoană fizică cât și pe persoană juridică.

4.2. Pretul produselor, modalitatea de plata si livrarea este specificat pentru fiecare produs in parte in cadrul site-ului nostru. Produsele pot fi cu livrare standard 1-5 zile, livrare personalizata sau livrare prestabilită pentru produsele efectuate pe comandă.

4.3 Cumparatorul se obliga sa furnizeze Vanzatorului informatii corecte, actualizate, conforme si adevarate, care sunt necesare emiterii facturii fiscal conform legislatiei romanesti.

4.4. Preturile afisate pe site-ul ANCHE Studio nu contin T.V.A, taxa de procesare (daca este cazul) si transport (daca este cazul) conform legislatiei in vigoare. Acolo unde este cazul vor fi specificate si marcate ca atare.

4.5. Factura este livrata Cumparatorului prin intermediul Curierului (daca se specifica ca se dorește existenta acesteia la primirea coletului) sau prin mijloace exclusiv electronice, in functie de preferintele acestuia, in cazul in care Clientul nu isi exprima preferintele inainte de efectuarea unei comenzi, acesta este de acord ca factura sa-i fie transmisă prin intermediul postei electronice la adresa de e-mail furnizata la inregistrare sau la efectuarea comenzii. În cazul în care se dorește neapărat factura în format fizic iar clientul nu a solicitat acest lucru la momentul plasării comenzi, nici la confirmarea acesteia, mai exact înainte de livrarea comenzii costurile aferente de livrare ale acesteia vor cădea în seama Clientului/Cumpărătorului. Dacă clientul a specificat expres, prin mijloace scris sau verbale, ce pot fi probate, iar CREATIVE INNOVATION LAB. SRL a omis livrarea facturii în format scris la cererea expresă a clientului, sarcina plății transmiterii facturii fiscale în format fizic îi revine Vânzătorului.

4.6. In cazul in care din motive de neglijenta, timp, eroare sau din alte motive tehnice, Clientul nu a primit factura de la Cumparator,  sau nu o poate vizualiza în contul de client, sau nu a primit-o în decurs de 4 zile de la efectuarea comenzii prin intermediul adresei de e-mail furnizate, acest fapt trebuie sesizat pe adresa de e-mail: hello@anchestudio.ro sau telefonic la numărul 0744536527.

4.7. Cumparatorul poate modifica datele de facturare ale produselor / serviciilor in maximum 10 de zile calendaristice (zece), respectiv in luna in care a fost efectuata comanda, prin contactarea in prealabil a Vanzatorului. Modificarea facturii, a datelor de facturare presupune stornarea facturii emise initial si emiterea altei facturi cu noile date de facturare – daca acest lucru este posibil.

4.8. Modalitățile de plata agreate vor fi disponibile si actualizate constant in funcție de tara sau modalitate noua de plata. Toate sunt disponibile aici.

4.9. Nu exista o valoare minima a comanzii, ci pot fi impuse limitari in functie de produsele comandate sau de modul de personalizare pe care il doriti (Ex. Dintr-o categorie de produse de pot comanda 2 bucati, pentru personalizare se solicita minimum 100 buc, ș.a.m.d).

 1. CONȚINUTUL SITE-ULUI ȚI DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

5.1. Continutul site-ului ANCHE Studio, cum este definit si in preambul, nu poate fi utilizat, reprodus, transmis, publicat, transferat fara acordul proprietarului si folosit in alte scopuri fata de cele legal premise.Toate descrierile, pozele și materialele afișate sunt proprietatea CREATIVE INNOVATION LAB. SRL și a angajaților acesteia.

5.2. Clientul nu are voie sa copieze, sa distribuie sau sa transfere, modifice continutul site-ului www.anchestudio.ro in alt scop decat cel pentru care a fost efectuat. Insusirea imaginilor, textelor, postărilor, imaginilor video sau a oricaror alte insemne apartinand ANCHE Studio, modificarea continutului si a descrierilor se face cu acordul scris al CREATIVE INNOVATION LAB. SRL, deoarece unele insemne/imagini, modele, includ dreptul de autor.

5.3. Diferite imagini/ descrieri/ specificatii, materiale audio sau video din cadrul site-ului www.anchestudio.rosunt utilizate cu acordul proprietarilor sau sub baza de licente plătite lunar, anual sau pe viață.

5.4. In cazul in care CREATIVE INNOVATION LAB. SRL ofera Vizitatorilor/Clientilor/ Cumparatorilor dreptul de a utiliza diferite insemne, prin acord scris, acesta se va limita la folosirea acestora, pe perioada inscrisa expres in documentul juridic primit, fara utilizare ulterioara si fara a denigra imaginea ANCHE Studio în vreun fel.

5.5. Vizitatorii/ Clientii/ Cumparatorii nu pot copia sau utiliza Continutul siteului in scopuri comerciale, utilizarea acestuia se poate efectua numai in scopuri personale, respectiv non-comerciale, respectand prevederile prezentului contract, numai dacă nu este precizat punctual de către CREATIVE INNOVATION LAB SRL acest lucru printr-un document legal, semnat și stampilat.

5.6. Utilizarea Continutului in alte scopuri decat cele expres prezentate in prezentul acord sunt strict interzise si intra sub incidenta legilor in vigoare privind drepturile de autor. Orice furt intelectual o să fie sesizat organelor abilitate și luate măsurile legale de la momentul sesizării faptei și până la finalizarea acesteia.

 1. SUBCONTRACTAREA SI CESIONAREA CONTRACTULUI

6.1. CREATIVE INNOVATION LAB. SRL, poate subcontracta/cesiona prezentul contract/acord catre alte terte persoane, in vederea onorarii comenzilor, fara acordul Clientului insa notificandu-l.

 1. RETUR
  7.1. Produsele cumparate/comandate de pe site-ul ANCHE Studio se pot returna, conform legislatiei in vigoare reglementata prin OUG 34/2014, puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea acestora (din momentul receptionarii lor, dvs. sau o persoană împuternicită).

7.2. Produsele pot fi returnate numai prin anuntarea in prealabil a Vanzatorului si completand (opțional) formularul de retur (furnizat de catre operatorii nostri). Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. În cazul în care nu doriți să completați formularul de retur vă rugăm să ne aduceti la cunoștință retragerea din contract prin informarea pe un suport durabil pentru a vă fi dat un numar de înregistrare și pentru a vă furniza date despre modalitatea de retur. Mai multe informatii despre retur puteți găsi în pagina noastră special dedicata „Detalii retur produse.

7.3. Produsul se poate returna respectand legislația în vigoare, precum si luand la cunostinta daca produsul este eligibil pentru retur, conform Detalii retur produse” sau a Capitolului 8 din prezentul contract.

7.4. Costurile pentru returnarea produsului (tur-retur) vor fi suportate de catre Cumparator în cazul în care produsul este returnat din partea cumpărătorului.

7.5. Daca produsul returnat de dumneavoastra este eligibil (pe fiecare pagina de produs exista informatii privind posibilitatea de retur), nu prezinta urme de deteriorare, este returnat in ambalajul original, cu toate accesoriile incluse, etichete intacte, documente insotitoare, daca este cazul impreuna cu produsele primite cadou, banii se ramburseaza in termen de 14 zile de la primirea acestuia prin aceeași modalitate de plata efectuată sau intr-un cont (IBAN) indicat de dumneavoastra la completarea formularului de retur.

7.6. In cazul in care se constata diferente intre produsul livrat initial, inlocuiri, deteriorari sau produsele/serviciile nu sunt prezentate cu toate documente si etichetele originale, Vanzatorul va putea amana rambursarea banilor si refuzul primirii prodului pana la efectuarea inspecției si întocmirii fisei de service. Cheltuielile directe de returnare a produselor cad in sarcina dumneavoastra. Vezi mai multe detalii aici.

7.7. In cazul in care in termen de 14 zile de la primirea solicitarii de rambursare produsul / serviciul nu a ajuns la Vanzator, acesta va amana rambursarea sumei pana la primirea produsului si inspectarea acestuia.

7.8. Banii proveniti dintr-un retur se pot folosi pentru a comanda un alt produs, cu valoare egala sau mai mare (achitand diferenta), cu conditia ca efectuarea comenzii sa se efectueze telefonic sau prin e-mail cu menționarea numărului comenzii inițiale sau a numărului fisei de retur.

 1. BUNURI/SERVICII NEELIGIBILE

Nu se pot rambursa urmatoarele categorii de produse/ servicii :

 • produse fabricate la comandă sau personalizate în mod clar după specificațiile clientului (ex. Statuetă efectuată la comandă, produse personalizate la comandă, vaze efectuate la cererea clientului, etc.);
  • înregistrări audio-video, opere de artă scrisă sau programe informatice sigilate, precum DVD-urile, pe care le-ați desigilat după primire;
  • furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului/clientului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.
  • contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului/clientului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;
 1. LIVRARE

9.1. Vanzatorul livreaza bunurile achizitionate de catre Cumparator prin curierat rapid, in system door-to-door. Acesta se obligă să livreze produsele conform legislației în vigoare și conform înțelegerii dintre părți dar nu mai târziu de 30 de zile calendaristice din momentul efectuării comenzi pentru produsele în stoc având timp de livrare standard. Pentru produsele personalizate sau efectuate pe comandă timpul de livrare este cel transmis de către Vânzător și se poate prelungi cu încă 30 de zile în funcție de perioadele aglomerate sau cazuri de forță majoră. În oricare dintre cazuri Vânzătorul are obligația să notifice clientul pentru a-i aduce la cunoștință acest lucru.

9.2. Comanda se livreaza exclusiv prin curierat rapid, alte modalitati de transmitere a acesteia fiind neagreate de catre compania noastra. Comenzile se mai pot ridica și de la punctul de lucru, personal, de către client.

9.3. Site-ul www.anchestudio.ro nu detine magazin fizic. Produsele se achizitioneaza strict online sau se ridică pe bază de programare de la punctul de lucru.

9.4. In functie de produsele comandate termenul de livrare este specificat pentru fiecare produs in parte. Comanda ajunge la dumneavoastra imediat ce predam curierului comanda în cazul în care aceasta este confirmată telefonic cu dvs.; Termenul de livrare va fi specificat in e-mailul de confirmare a comenzii si se poate diminua sau prelungi (vezi art. 9.1) in functie de conditiile meteorologice, in functie de sarbatorile legale sau în cazuri de forță majoră. Detalii despre aceste inconveniente vor fi comunicate in timp util.

9.5. Firmele agreat oficial de catre compania noastra sunt specificate in pagina Condiții Livrare și ne obligăm să le actualizăm frecvent în cazul în care vor apărea modificări de natură logistică.

9.6. Atat noi, CREATIVE INNOVATION LAB. SRL/Vanzatorul cat si Curierul/ Curierii/ Firma transportatoare,garanteaza o ambalare corespunzatoare a produselor.

 1. CERTIFICATE DE GARANTIE

10.1. Bunurile si serviciile comercializate de catre CREATIVE INNOVATION LAB. SRL, beneficiaza de garantie, in functie de tipul acestora, conform legislatiei in vigoare. Bunurile si produsele comercializate sau produse de catre ANCHE Studio sunt noi, sigilate, etichetate si autorizate de fiecare furnizor/producator in parte. Bunurile din categoria antichități sunt bunuri veci, deci refolosite și beneficiază și acestea de garanția legală în vigoare. Pentru mai multe detalii privind garanția produselor te rugăm să consulți pagina noastră dedicată acesteia aici.
10.2. Certificatele de garantie sunt emise direct de catre producator sau de catre ANCHE Studio pentru produsele create de către noi. In cadrul certificatelor de garantie se afla detalii privind service-urile autorizate in vederea repararii produselor.

10.3. Ca sa puteti beneficia de garantie, produsul trebuie sa corespunda specificatiilor si criteriilor inscrise pe certificatul de garantie si de asemenea, trebuie sa prezentati bonul fiscal/ chitanta impreuna cu factura de achizitie.

10.4. In cazul in care certificatul de garantie nu a fost emis sau nu l-ati primit, aceast lucru trebuie notificat Vanzatorului in termen de 2 (doua) zile de la primirea comenzii. In cazul in care Clientul nu respecta termenul specificat, certificatul de garanție este în vigoare chiar dacă nu îl aveți în format fizic, produsul beneficiază de garanția legală în vigoare. Mai multe detalii despre garanție în pagina dedicată „Termeni privind garanția.

 1. CONFIDENTIALITATE

11.1. Toate informatiile furnizate de Cumparator/Client/Utilizator catre Vanzator sunt strict confidentiale si sunt folosite in scopul efectuarii si procesarii contractului (Comanda). Aceste informatii nu sunt transferate si raman in posesia Vanzatorului pentru procesarea și arhivarea comenzilor precum și pentru a respecta legislația în vigoare.

11.2. Cumparatorul / Clientul/ Ultilizatorul prin inscrierea si efectuearea contului, ia la cunostinta Termenii si Conditiile site-ului ANCHE Studio si isi ofera consintamantul conform legislatiei in vigoare, sa fie contactat de catre angajatii CREATIVE INNOVATION LAB. SRL in vederea furnizarii serviciilor/produselor, de terte parti – parteneri ANCHE Studio/ CREATIVE INNOVATION LAB. SRL, furnizorii serviciilor de transport, marketing precum si alti parteneri agreati ai CREATIVE INNOVATION LAB. SRL.

 1. PUBLICITATE, VOUCHERE, CAMPANII SI CONCURSURI

12.1. Informarile, mesajele promotionale, precum si alte mesaje ce aparțin ANCHE Studio sunt emise de catre angajatii angajatii CREATIVE INNOVATION LAB. SRL – Departamentul de marketing si promovaresau firme colaboratoare ce se ocupă de partea de social media și promovare. Astfel, confidentialitatea si securitatea informatiilor este garantata prin contracte legale ce au în cuprinsul acestora parte specială dedicată confidențialității informațiilor transmise.

12.2. Aveti dreptul la momentul inregistrarii ca membru sa specificati daca doriti sa primiti informari de natură comercială sau nu.

12.3. Puteti renunta in orice moment la informarile pe care ANCHE Studio le transmite printr-un simplu e-mail la adresa hello@anchestudio.ro sau prin apăsarea butonului de „DEZABONARE”.

12.4. Campaniile promotionale sunt oferite de catre ANCHE Studio prin trimiterea de informari sau furnizarea unor coduri speciale pentru reduceri pe website-ul propriu sau prin intermediul colaboratorilor, canalelor sociale, ș.am.d. Aceste campanii sunt efectuate pentru perioada de timp specificata de Vanzator si pentru produsele alese de acesta.

12.5. Un cod promotional se poate folosi o singura data, la o singura comanda și pentru un singur utilizator dacă campania nu specifică altfel. Codurile nu se cumuleaza cu alte reduceri sau cu alte coduri promotionale existente la momentul campaniei dacă nu se specifică altfel în termenii campaniei.

12.6. Campania poate fi intrerupta de ANCHE Studio oricand pe durata desfasurarii acesteia cu informare in prealabil dacă se sesizează modalități de fraudă sau încălcări ale termenilor și condițiilor campaniei.

12.7. Vochere – cupoanele promotionale. Voucherele emise de catre ANCHE Studio sunt identificate printr-un cod format din cifre si litere si este valabil pentru o anumita categorie de produse sau pentru toate produsele, in functie de detaliile inscrise pe acesta. Voucherele pot fi verificate doar de CREATIVE INNOVATION LAB. SRL și doar Vânzătorul poate garanta autenticitatea acestora, precum el, vânzătorul decide dacă să stopeze campania de vouchere sau nu.

12.8. In cazul in care clientul incearca prin mijloace frauduloase sa insele website-ul www.anchestudio.ro , aceasta tentativa va fi adusa in atentia autoritatilor competente iar toate datele culese și analizate vor constitui probe viitoare pentru eventuale dosare în instanță.

12.9. Concursul – perioada de timp, care prin indeplinirea unor conditii se castiga anumite produse oferite gratuit de catre Vanzator. Regulamentul concursurilor este stabilit de catre Vanzator conform legislatiei in vigoare și pe perioada de timp stabilită de către acesta.

12.10. Orice tentativa de castigare a concursurilor prin mijloace frauduloase, duce la descalificarea concurentului, respectiv la sesizarea autoritatilor competente. În cazul în care o persoana câștigă un concurs și nu poate fi contactată sau nu răspunde timp de 4 zile consecutiv la e-mailul sau nu contactează Vânzătorul/Organizatorul concursului/nu răspunde mesajelor acestuia, Vânzătorul își rezervă dreptul de a declara un nou câștigător. Mecanismul se reia până la declararea unui câștigător valid.

 1. RECLAMAȚII, SESIZĂRI ȘI SUGESTII

13.1. Pentru sesizari privind produsele / serviciile achizitionate sau pentru functionalitatea site-ului, atitudinea angajaților CREATIVE INNOVATION LAB. SRL sau sesizarea oricăror alte probleme, va rugam completați formularul de sesizare pe care îl puteți descărca de aici.

13.2. Pentru reclamatii privind produsele / serviciile achizitionate sau alte probleme aparute in relationarea cu personalul CREATIVE INNOVATION LAB. SRL, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0744536527 sau prin e-mail la hello@anchestudio.ro cu CC către florentina@creativeinnovation.ro . Pentru depunerea unei reclamații este necesar să urmați pașii descriși pe larg în cadrul rubricii Reclamații și sesizări”.

13.3. Pentru sugestii privind produsele / serviciile noastre sau orice tip de sesizare, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0744536527, prinn e-mail la la hello@anchestudio.ro sau completand formularul de sesizari de aici.

13.4. Solutionarea sesizarlor si a reclamatiilor se efectueaza in ordinea primirii acestora. Termenul maxim fiind de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

14.1. CREATIVE INNOVATION LAB. SRL, respecta legislatia in vigoare privind datele cu caracter personal.Mai multe detalii despre cum sunt procesate datele tale poți găsi în cadrul rubricii Termeni de prelucrare ai datelor cu caracter personal sub numele de „Confidențialitate”.

 1. FORȚA MAJORĂ

15.1. Partile sunt exonerate de raspundere in executarea partiala sau totala a prezentului contract in cazul aparitiei unor cauze de forta majora, in conditiile legii.

15.2. In cazul in care in termen de 4 zile forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a renunta la Contract fara ca una dintre ele sa pretinda daune-interese. Părțile trebuie să notifice forța majoră.

15.3 Partea care invoca forta majora se obliga sa o notifice celeilalte Parti, in termen de 1 zile de la data aparitiei evenimentului si sa ia toate masurile posibile  pentru limitarea consecintelor.

15.4 In caz de forta majora, notificata in conditile prevazute mai sus, Partile pot conveni, in scris, suspendarea  executarii prezentului Contract sau incetarea lui.

15.5 Interventia unui caz de forta majora nu produce efecte asupra obligatiilor deja scadente intre Parti pana la data aparitiei evenimentului.

 1. CLAUZE FINALE – LEGEA APLICABILA CONTRACTULUI. SOLUȚIONAREA LITIGIILOR.

16.1. În cazul în care clauzele Acordului devin sau sunt declarate nule, validitatea celorlalte clauze nu va fi afectata.

16.2 Prezentul contract, impreuna cu anexele care fac parte integranta din cuprinsul sau(Ridicare de la sediu, Condiții livrare, Modalități de plata, Detalii retur produse, Reclamații si sesizări, Confidențialitate, Politica de Cookies, Termeni privind garanția), reprezinta vointa partilor si inlatura orice alta intelegere verbala dintre acestea, anterioara sau ulterioara incheierii lui.

16.3. Acordul va fi interpretat conform legilor din România dacă nu se specifică altfel.

16.4. Partile vor face toate eforturile pentru a rezolva pe cale amiabila, prin tratative directe, prin mediere, prin informări sau notificări orice neintelegere sau disputa care se poate ivi intre ei, in cadrul sau in legatura cu indeplinirea prezentului acordului.

16.5. Daca după 15 de zile de la inceperea acestor tratative, parţile nu reusesc sa rezolve in mod amiabil o divergenta contractuala, fiecare poate solicita ca disputa sa se soluţioneze de catre instantele judecatoresti competente din Bucuresti.

16.6. Prevederile prezentului Contract se vor completa cu dispozitiile Codului civil si ale actelor normative care reglementeaza in materie de natura juridica locativa, in masura in care nu contravin prevederilor din prezentul Contract.

BENEFICIAR:                                                                                  PRESTATOR:

CLIENT                                                                             CREATIVE INNOVATION LAB SRL

                                                                                              Prin Administrator

                                                                                              Rusev Stefania Florentina

Actualizat la 01 August 2020