Program colaborare ANCHE Studio

Dacă vrei să faci parte din familia noastră te invităm să ne devii colaborator! Iubim provocările și mai ales persoanele creative!

Ce trebuie să faci pentru a colabora cu noi?

Programul nostru de colaborare constă în 3 pași simpli pe care trebuie să-i urmezi:

 1. Te înscrii pe e-mail cu motivarea alegerii tale referitoare la viitoarea colaborare și care crezi că ar trebui să fie motivele pentru care TU ai fi alegerea noastră. E-mailul trebuie transmis la adresa noastră hello@anchestudio.ro și trebuie să conțină obligatoriu următoarele: link-ul blogului tău sau website-ului tău, link-urile mediilor de socializare unde activezi, telefon contact, categoria sau produsul care te interesează precum și câteva cuvinte pentru care vrei să ne promovezi produsele.
 2. După primirea cererii, colegi noștri analizează înscrierile lunare, verificăm corectitudinea datelor transmise și îți transmitem când aplicația ta este aprobată sau în cadrul cărei luni se va desfășura colaborarea.
 3. În cazul în care colaborarea este acceptată, colegi noștri vor lua legătura pentru transmiterea datelor de livrare și livrarea efectivă a produsului.
 4. În termen de maximum 14 zile trebuie să postezi părerile tale referitoare la produsul primit în sistem de colaborare.

SFATURI PENTRU O COLABORARE REUȘITĂ

 • Website-ul pe care vor fi promovate produsele trebuie să ofere o experiență plăcută cititorilor și să se încadreze în audiența produselor pe care dorești să le promovezi;
 • Pentru a aplica în cadrul programului de colaborare vor fi necesare statistici suplimentare legate de mediile de solcializare sau website-ul tău precum câteva statistici privitoare la traficul precum și audiența ta dar și engagement-ul obținut în cadrul platformelor pe care le folosești.
 • Pentru a aplica în cadrul programului de colaborare trebuie să deții un blog activ cel puțin de 1 an de zile și cu cel puțin 5000 de vizitatori pe zi.
 • După primirea și testarea produselor articolul sau review-ul pe care îl vei scrie trebuie să fie unul personal și să conțină un link către website-ul nostru și unul către produsele testate.
 • Articolul trebuie promovat pe cel puțin două pagini personale, transmise inițial către noi cu mențiunea ANCHE Studio aferentă.
 • Termenul de review sau de publicare a articolului nu trebuie să depășească 14 zile.
 • Îți putem alege noi produsul pe care dorești să îl testezi sau îl poți alege tu și te anunțăm dacă a fost aprobat sau înlocuit cu alt produs de către noi în funcție de politicile de marketing și promovare la momentul transmiterii cererii.
 • Programul nostru de colaborare nu include plata de alte sume compensatorii sau un buget adiționalîn afara produselor primite pentru review.

Suntem o echipă deschisă colaborărilor și ne place să susținem creativitatea și inovația! De aceea, dacă crezi că poți face echipă bună cu noi așteptăm propunerile tale de colaborare! Mai multe detalii vei primi pe e-mail, după înscrierea ta efectivă în program! Scrie-ne la hello@anchestudio.ro .