În cadrul ANCHE Corporate dorim să întâmpinăm nevoile tale și ale afacerii pe care o conduci prin oferirea unor beneficii create în concordanță cu acestea.

Având în vedere că este foarte important ca pe parcursul afacerii tale să ai parteneri de încredere, dorim să furnizăm tuturor firmelor colaboratoare produsele și serviciile peste nivelul așteptărilor lor.

DE CE ANCHE CORPORATE?

Anche Corporate s-a născut din dorința de a fi alături de toți partenerii care au nevoie să fie mai aproape și mai atașate de colaboratorii și angajații lor. Ne obligăm să le furnizăm produsele și serviciile de care aceștia au nevoie sub baza unui contract cu discount-uri suplimentare față de prețurile comercializate către clientul direct.

CE INSEAMNĂ SI CUI DE ADRESEAZĂ?

Anche Corporate se adresează oricărei persoane juridice sau fizice care dorește să contracteze serviciile sau produsele noastre in sistem en-gross sau care doresc o cantitate mai mare de produse standard sau personalizate la cerere. Cu aceștia se semnează un contract de colaborare și au beneficii multiple față de livrarea standard prin intermediul unei comenzi online obisnuite. Ca si beneficii ar fi, timpul de livrare preferențial, transport dedicat, prioritate în rezolvarea reclamațiilor, prioritate și consultant dedicat precum și diversificarea modalităților de plată și personalizare ale produselor comandate.

CUM POTI BENEFICIA DE O OFERTĂ ADAPTATĂ NEVOILOR TALE?

Pentru a face parte din programul nostru ANCHE Corporate trebuie să ne contactezi și să ne prezinți câteva cuvinte despre afacerea ta și modul cum am aduce noi plus valoarea în cadrul acesteia prin intermediul produselor noastre. Ulterior, consultanții noștri te vor îndruma care este procedura de semnare contract, efectuare comandă, verificare stadiu comandă, stadiu livrare, recepție și /sau menținerea colaborării permanente sau contractarea unei viitoare colaborări.