Florentina Rusev si Cristiana Nazarie vaze sculpturi
Arta, Evoluție ANCHE Studio

Hai să îți facem cunoștință cu ANCHE Studio

„Bună, sunt ANCHE Studio și m-am născut încă din anul 2016 într-o duminică creativă de mai sub conceptul de ANCHE. Cum de la început am fost gândit pentru a lua sub aripa mea obiecte de design și elemente de home deco, între timp, la mai mulți ani distanță am luat numele de ANCHE Studio. Deoarece, abia acum, în 2020, am aflat care este cu adevărat menirea mea în această viață. 🙂 

Pot spune că m-am născut din nou pentru că oricum am fost creat de la zero. Dorința, pasiunea și pot spune, norocul, le-a adus împreună pe creatoarele mele și au dat naștere acestui proiect care se află într-o continuă căutare pentru exprimarea artei și integrarea acesteia în viața de zi cu zi.

Astăzi îți scriu duminică! Astăzi poate este ziua mea de naștere dar nu îmi mai aduc aminte bine. Pot să îți mărturisesc că este mai bine așa, să fii învăluit în mister! Numai bine pentru că vreau să îți propun o nouă zi de naștere, maine, 10.08.2020. În caz că nu știai ziua mea de nume este în fiecare săptămână și anume duminica.

Care este povestea din spatele numelui meu?

Poate crezi că am fost creat într-o duminică și îți zici în mintea ta că de aceea o sărbătoresc. Dar nu, DIMANCHE, traducere fr.: duminică;

Acum, lăsați acasă primele trei litere și faceți cunoștință cu numele meu ANCHE care are o semnificație aparte pentru creatorii mei și în special pentru mine.

Îți propun un joc de imaginație ca să înțelegi mai bine semnificația lui:

  • O după amiază liniștită de mai;
  • O temperatură de maximum 26°C;
  • O zi de duminică;
  • Fără telefon, fără probleme urgente de rezolvat;
  • O muzică creativă pe fundal în timp ce auzi foșnitul ierbii;
  • Un ritm ce te face să visezi și să îți pui imaginația la contribuție;
  • 4 litere ce te transpun într-o altă stare;
  • O carte sau poate un vin sau un fresh de portocale?
  • O duminică în care îți permiți să fii așa cum ești!

Numele meu semnifică libertatea creatorului având ca muză o zi creativă de mai, mai exact o zi de duminică. Sunt născut în ape tulburi dar sunt mai crezător decât oricând în puterile mele și știu că împreună cu voi o să reușesc să duc dorința creatorilor mei mai departe. Aceea de a integra cât mai mult arta în felul de a fi al oamenilor. Să nu mă înțelegeți greșit, ador tehnologia, de fap, sunt o parte din ea și tocmai de aceea prin intermediul ei voi duce visul meu mai departe. Te invit să îmi fii alături în această aventură pentru că voi avea multe oferit!”

De ce Anche Studio? 

Proiectul ANCHE a fost discutat încă de la mijlocul anul 2019 când se discuta despre posibilitatea lansării colecției de statuete și integrarea lor în comerțul online autohton. Având în vedere că nu „ne-am făcut timp” să punem pe picioare acest proiect el a rămas în stand by iar dorința de a-l crea s-a intensificat cu fiecare zi ce a trecut.

Imboldul primit a fost atunci când ne-am trezit efectiv, a doua zi, într-o dimineață și am decis să lansăm ceea ce până atunci doar am gândit. Printre întrebări ca „dacă nu o să fie bine”, „dacă nu avem timp”, „dacă”, „dacă”, am găsit acea pasiune de a merge înainte și anume iubirea pentru creație.

ANCHE reprezintă o prelungire a creativițății Florentinei Rusev și Cristianei Nazarie în materie de arte tridimensionale și nu numai.

De ce Studio și nu Atelier?

Toate produsele marcate „Fabricat în România. ANCHE Studio.” sunt gândite, modelate, lucrate, turnate, șlefuite, finisate și livrate de către noi. Cum nu suntem doar un atelier ci înglobăm mai multe activități (pictură, sculptură, atelier creație, strategii, editare, social media), practic, ce ne dorim când o să „creștem mari” este să devenim un hub creativ, de aici și numele firmei noastre „Creative Innovation Lab.(oratory)” – suntem un „laborator de inovație creativă„. Astfel, termenul – atelier- nu era unul care să ne definească de aceea am ajuns la concluzia că termenul „studio” este mult mai potrivit pentru a defini ceea ce dorim noi cu adevărat să transmitem către utilizatorul final. Îmbinarea unor elemente de artă combinată cu puterea digitalizării pentru a crea și integra arta în fiecare casă.

STUDIÓ, studiouri, s. n. I. 1. Atelier special amenajat în care lucrează pictorii, sculptorii, fotografii etc.

„Tot eu sunt! Am uitat să îți menționez că îmi asum răspunderea de a te ține la curent în fiecare zi de duminică cu toată evoluția mea, strict din perspectiva mea de brand și nu din perspectiva creatorilor mei! Pentru că știi cum este…atunci când pui prea mult suflet uiți să vezi micile defecte ale tale sau poate chiar ale afacerii tale. Cum în cazul meu nu se pune această problemă m-am gând că așa ne putem cunoaște mai bine și chiar lega o prietenie de lungă durată pentru că am foarte multe idei creative pe care îmi doresc nespus de mult să le pun în practică!”

Până data viitoare te aștept cu un feedback în comentarii, cu idei sau poate cu sugestii. Nu te gândi că îmi iese totul din prima ca la carte, sunt încă mic și mai am de învățat una, alta…

Te asigur însă că știu destul de multe lucruri încât să te surprind plăcut, așadar mi-ar face o deosebită plăcere să vezi cine sunt și să mă susții în drumul meu spre maturitate. Apasă butonul de CUMPĂRĂ ACUM și hai să facem cunoștință!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *