Arta, Evoluție ANCHE Studio, Lifestyle

ANCHE Studio în viziunea mea – Cristiana Nazarie

Când am pornit la drum alături de Florentina nu mi-am imaginat niciodată ca o sa ne aflăm în acest punct pentru că noi ne-am „întâlnit” din cu totul alte motive.

Am tras aer în piept, mi-am aranjat părul și am zis „să o fac și pe asta„! Trecând prin diverse experiențe, drept să spun ziua nu a fost una dintre cele mai strălucite zile ale mele dar asta nu aveam de unde să știu până astăzi.

Am avut norocul să am niște părinți care indiferent de obstacolele ce le-a fost puse în cale au reușit tot timpul să se afle de cealaltă parte a malului și să găsească fărâma de putere în a avea un gram de încredere în ceea ce poate la acea vârstă visam că îmi doresc.

Relația mea cu arta datează încă din copliările și a fost aprofundată o data cu studierea liceului de artă și cu finalizarea atestatului aferent absolvirii, în sculptură.

Nu vă gândiți că eu mi-am imaginat vreodată că o să stau de vorbă cu voi astăzi prezentându-vă roadele muncii noastre din ultimele luni.

Fiind o fie destul de semnsibilă câteodată am clacat și credeam că nu o să fac față valului de informații costante și noi care veneau abundent, zilnic spre mine.

Am văzut-o pe Florentina „ca pe o ușă care se deschide spre noi începuturi” și pe care de această dată am decis să nu o mai închid sau să o încui cu lacăte cum deja devenise o obișnuință!

Pe holul vieții am găsit multe uși deschise dar împrejurările au făcut că să îmi dau seama de ce se află de cealaltă parte a ușii înainte ca să o deschid măcar! Am primit multe întrebări, nu înțelegem de ce uneori, am avut multe întrebări însă într-un final mi-am dat seama de răspunsul la întrebarea „De ce?„.

Încă din 2019 se schițau ideile ce avea să devină ANCHE Studio abia astăzi. Adevărul este că ne-a terbuit o restartare ca să putem să ne dăm seama care este chemarea noastră cu adevărat.

Cumulul de emoții prin care am trecut în ultimele luni m-au dus de la frică, emoție, extaz și nerăbdare la dorința de a fi mai mult.

ANCHE Studio pentru mine este un vis devenit realitate. Să mă ciupească cineva, vă rog. Nu de alta dar iarăși am lăsat pensulele pline de acril și eboșoarele murdare.

Că veni vorba de vis, cunoașteți semnificația cuvântului „Studio”  într-un vis? Eu am dat un search pe google și uite ce mi-a apărut la prima căutare: „Daca ai un vis a carui actiune se petrece intr-un studio inseamna ca te vei asocia cu persoane interesate de arta.

Anul 2020 m-a învățat multe și sunt sigură că înă mai are destule învățături pe care trebuie să mi le predea. Vă invit și pe voi să vă lăsați convinși, așa cum m-am lăsat și eu, pe parcurs, de conceptul ANCHE Studio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *